SERVICE TO BUSINESS: ICT-LAITTEIDEN JA PALVELUIDEN KOKONAISRATKAISU

Ainutlaatuinen ratkaisu, jossa paketoidaan ICT-laitteet ja ohjelmistot kaikkien ALSOn ja jälleenmyyjän omien palveluiden kera kuukausilaskutteiseksi palveluksi.

PALJON ENEMMÄN KUIN LEASING-RAHOITUS

ALSOn Service to Business S2B –palvelun avulla pystyt tarjoamaan ICT-laitteiden & palveluiden kokonaisratkaisuja asiakkaillesi. Voit valita kaikista ALSOn webshopin valikoimista olevista laitteista ja ohjelmistoista sopivimmat sekä ALSO Cloud Marketplacen pilvipalvelut ja yhdistämään niihin omat palvelusi yhdellä palvelualustalla.

Pystyt myös hyödyntämään uniikilla tavalla laitteiden jäännösarvon ja ympäristöystävällisen, sertifioidun laitteiden kierrätyksen ja tarjoamaan tämän koko kokonaisuuden asiakkaallesi aitona kuukausilaskutteisena palveluna yrityksesi brändin mukaisella laskulla ja tekemään kaikki sopimukset sähköisesti. Asiakkuudenhallinta on siis kokonaan sinun yritykselläsi.


CHILIT PALVELEE ASIAKKAITAAN KOKONAISRATKAISULLA YHDEN PALVELUSOPIMUKSEN ALLA

ALSOn asiakas ja jälleenmyyjä Chilit otti käyttöönsä S2B-palvelun. He muokkasivat palvelusta oman näköisensä yritysasiakkailleen, jotka voivat itse räätälöidä pakettinsa sisällön. Ennustettavuus parani, kun kustannukset ovat laskettavissa koko vuodelle.

Chilitin asiakas Aninkaisten Kiinteistövälitys taas arvostaa palvelun saamista yhdestä paikasta. Se tehostaa toimintaa ja he saavat nopeasti apua pulmiin. Videolla Chilitin myyntipäällikkö Kimmo Kavander kertoo palvelun hyödyistä yhdessä asiakkaansa Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtajan Rikumatti Levomäen kanssa.

ISOMPAA HYÖTYÄ YHTEISTYÖLLÄ

Service to business -palvelumme kulmakivi on strateginen yhteistyö United Financen kanssa. United Finance on luotettava, asiakaslähtöinen rahoituksen- ja palvelumyynnin ammattilainen, jonka kanssa voimme tarjota B2B-markkinaan aivan uudenlaisen palvelun ja kehittää sitä jatkuvasti vastaamaan markkinan muuttuvia tarpeita.

United Finance Oyj on vuonna 2010 Suomessa perustettu nopeasti kasvava ja kansainvälistyvä palvelumyynnin tukemiseen erikoistunut FinTech-yritys, jolla on kymmeniä myyjäliikepartnereita ja satoja rahoitettuja loppuasiakasyrityksiä. Yritys toimii kahdessa maassa ja sen tavoitteena on olla Euroopan johtava palvelumyynnin asiantuntija.

Ole yhteydessä – kerromme mielellämme lisää!

Photo of Pasi Viitamaki
Pasi Viitamaki +358 44 779 7519 E-mail