MYYNNISTÄ LASKUTUKSEEN

ALSO Cloud Markkinapaikka automatisoi pilviliiketoiminnan

ALSO Cloud Markkinapaikka tarjoaa yhden pysähdyksen ostopaikkaratkaisu ALSOn kumppaneille. ALSO Cloud Markkinapaikan avulla kumppani voi yhden käyttöliittymän kautta yhdistellä, myydä ja hallita pilvipalveluita myynnistä laskutukseen. Tähän sisältyvät seuraavat avainominaisuudet:

Liity paikalliseen markkinapaikkaan

Pilvipaluita ja ratkaisuja valikoidaan juuri teidän tarpeisiinne ALSOn toimesta ALSO Cloud Markkinapaikkaan. Valikoimme yhdessä oikean portfolion SaaS-, IaaS- ja muita palvelutarjoamia kuten laitteita, tukea ja jopa vakuutuksia sekä rahoitusta.

Hallitse markkinapaikkaasi

Palvelutyökalu – hallitse markkinapaikkaasi. Palveluntarjoajat voivat helposti lisätä ja hallinnoida palveluitaan Markkinapaikassa. Konfiguroi palveluparametrejä, lataa kuvakkeita ja tukimateriaalia, valitse minne ja miten palvelut provisioidaan ja tämän jälkeen kaikki on valmista.

Tarjous asiakkaallesi alle minuutissa

Myyntityökalu – tarjous asiakkaallesi alle minuutissa. Myyntitiimit voivat tehdä tarjouksia potentiaalisille ja olemassa oleville asiakkaille sekunneissa, raahaamalla ja tiputtamalla palveluita Markkinapaikasta ja muokkaamalla tuotteita sekä määriä lennosta. Kanavakumppani hallinnoi tarjoamaa ja mahdollistaa myyntitiimilleen kauppojen kotiutttamisen, helpommin kuin koskaan aiemmin.

Luo ja hallinnoi helposti asiakkaita, käyttäjiä ja palveluita

Provisiointi työkalu - luo ja hallinnoi helposti asiakkaita, käyttäjiä ja palveluita. ALSO Cloud platform yksinkertaistaa radikaalisti asiakkaiden, käyttäjien ja palveluiden luonnin sekä hallinnoinnin. Kanavakumppanit voivat provisioida ja määrittää palvelutarjoamiaan täysin automaattisesti intuitiivisen käyttöliittymän kautta, ilman huolia palveluiden monimutkaisista palvelukonfiguroinnista, riippuvuuksista ja työkuluista.

Laskuta helposti ja tehokkaasti

Laskutustyökalu – laskuta helposti ja tehokkaasti. Koostettu laskutusdata tarjotaan automaattisesti kuukausittain standardi EDI muodosssa ja markkinapaikassa laskutusdataan pääsee käsiksi milloin vain. Hinnoittelu on joustavasti muokattavissa kokonaishinnastoista aina yksittäisen palvelumaksun hinnoitteluun, mahdollistaen suuren joustovaran laskutukseenne.

Datasta älyyn

Raportointityökalu – datasta älyyn. Raportteja voidaan luoda mistä tahansa datasta tarkoituksiinne sopivasti. Voit esittää dataa intuitiivisessa muodossa pylväs-, piirakka- tai viivadiagrammina sekä taulukkoina. Raportteja voi tallentaa ja data on mahdollista viedä kolmannen osapuolen analysointityökaluun.

Tietoa jota tarvitset, silloin kun sitä tarvitset

Tukityökalu - Tietoa jota tarvitset, silloin kun sitä tarvitset. Kattavasta tukikeskuksesta, joka sisältää helppokäyttöisen tiketöintijärjestelmän, saat kaiken tiedon ja materiaalin, jota tarvitset markkinoidaksesi, myydäksesi ja käyttöönottaeksesi pilvipalveluita ja ratkaisuja niin helposti ja tehokkaasti kuin mahdollista.

Out-of-the-box itsepalvelu loppukäyttäjille

Itsepalvelutyökalu - Out-of-the-box -itsepalvelu loppukäyttäjille. Kanavakumppanit voivat tarjoa täysin brändätyn kokoelman sopivia itsepalvelupalveluita asiakkailleen, kuten salasanojen uudelleenasetus, kontaktitietojen muokkauksen ja ohjeiden sekä ohjelmistojen latauksen.

Yhteystiedot

ALSO Cloud Marketplace

sales.fi@also.cloud
http://www.alsocloud.fi

Social Media: