Ensimmäinen koko kodin Wi-Fi-järjestelmä kattavilla turvallisuusominaisuuksilla.

Koska Wi-Fi-yhteyden on yksinkertaisesti toimittava

Deco on koko kodin Wi-Fi-ratkaisu, joka pitää verkkosi vahvana kotisi koosta ja rakenteista huolimatta. Se luo yhtenäisen Wi-Fi-verkon, jotta voit nauttia saumattomasta yhteydestä kodissa liikkuessasi.

Wi-Fi-yhteyttä ei pitäisi rajoittaa mikään muu kuin perheesi puolesta valitsemasi asetukset. TP-Link HomeCare™ tarjoaa kattavan turvallisuusratkaisun, jotta jokainen verkkolaitteesi on automaattisesti turvattu verkon vaaroilta. Trend Micro™ -yhtiön avustukselle toimiva HomeCare antaa käyttöösi täydet lapsilukkoasetukset, viruksentorjunnan ja tietoliikenteen

Mukautuva viruksentorjunta

Tarvitset dynaamisen turvaratkaisun, mikäli haluat pysyä suojattuna verkkouhkien alati muuttuvassa maailmassa. HomeCare tarjoaa kotiverkollesi haitallisen sisällön suodattimia, tunkeutumisen eston ja karanteenitoiminnon saastutettujen laitteiden varalta.


Muokattava tietoliikenteen priorisointi (QoS)

Voit QoS-asetusten avulla määrittää kaistaa eniten käyttämillesi laitteille, jotta niiden toiminta on aina parhaimmillaan. Yksinkertaiset komennot antavat priorisoida suoratoistoa, pelaamista, surffausta tai videokeskusteluja.

TP-Link ART™ (mukautuva reititinteknologia)

Paras yhteys. Joka kerta. Joka huoneessa.

ART valitsee automaattisesti suorimman reitin kotisi kaikille laitteille Deco-laitteiden sijainnin perusteella. Sinulla on aina paras mahdollinen yhteys, missä ikinä oletkin, ja kaikki yhden SSID:n (verkon nimen) kautta. 2,4 GHz tai 5 GHz, ART asettaa laitteesi aina oikealle taajuudelle laitteesi ja sen käytön perusteella. Olet ART:in avulla vapaa liikkumaan huoneesta toiseen, kun suoratoistat, pelaat, lataat ja selaat – kaikki saumattomalla Wi-Fi-yhteydellä.


Anna Decon huolehtia asennuksesta

Decon asentaminen on helppoa. Lataa vain sovellus ja anna Decon löytää täydelliset paikat parhaimmalle yhteydelle.


Tehokkaat lapsilukkoasetukset

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat komennot tekevät lasten turvallisuuden takaamisesta helppoa, kun he ovat verkossa.

Tuotteet