Jotta jokainen Lenovon tietokone kestäisi parhaalla mahdollisella tavalla nyt ja vuosienkin päästä, niille suoritetaan kuusi erilaista rasitustestiä ennen kuin niiden massatuotanto aloitetaan. Testejä suoritetaan tuhansia ja tuhansia kertoja, eli niiden tarkoitus on simuloida normaalia käyttöä paljon rajumpi ympäristö, jotta laitteiden laatu saadaan taattua viimeistä pisaraa myöten. Lue lisää...

INFO

12.03. Olemme saaneet juuri varastoomme kevään hittitabletin, jossa hinta ja ominaisuudet ovat tasapainossa. Tablettia rajoitettu 300 kpl erä!

11.03. Lenovon tuotteiden hinnat laskeneet!
Seuraavien Lenovo tuotteiden hinnat ovat laskeneet uuteen hintapisteeseen. Hyödynnä uusi edullisempi hinta tilaamalla nyt suoraan ALSOn webistä!

Grey gunners We are Finland's first professional senior CS:GO team and we mean business.

IDEAPAD

Erilaiset tyylit, yksilöllinen suorituskyky

Ideapad-kannettavia on moneen makuun ensikertalaisten aloittelijatason kannettavista huipputehoisiin pelikannettaviin, jotka täydentävät innovatiivista ja muunneltavaa Yoga-tuoteperhettämme. Nämä kannettavat ovat toiminnallisia, hauskoja, fiksuja ja tyylikkäitä, ja niitä on saatavilla laaja valikoima eri käyttötarkoituksiin ja erityylisinä. Jokainen tarjoaa luotettavaa, herkästi reagoivaa suorituskykyä omassa luokassaan.

Tutustu IdeaPad-tuotteisiin

YOGA

Yoga - premium-laitteet järkihintaan

Maailman ensimmäinen 2-in-1 kannettava PC oli aikoinaan Lenovo Yoga. Tästä on nyt kulunut lähes 7 vuotta ja Yoga on ihastuttanut ympäri maailmaa uusilla innovaatioillaan. Uusimmat ja hienoimmat Yogat tuovat joka vuosi markkinoille täysin ennennäkemättömiä tekniikoita, eikä vuosi 2018 ole ollut poikkeus. Yoga C930 on maailman ensimmäinen kannettava tietokone, jonka saranaan on rakennettu soundbar-kaiutin! Ei siis enää onttoa ja kumisevaa ääntä, vaan todella kirkasta ja voimakasta soundia täydellä teholla. Koska soundbar on saranassa, se kääntyy aina käyttäjää kohti, käyttipä laitetta sitten tietokoneena tai tablettina. Yoga C930 sisältää myös integroidun kosketusnäyttökynän, joka säilyy ja latautuu kätevästi laitteen rungon sisällä.

Yoga S730 puolestaan on Lenovon kaikkien aikojen ohuin ja kevyin kannettava tietokone. 13,3-tuumainen alumiinirunkoinen laite painaa ainoastaan 1.1 kiloa ja on paksuimmasta kohdastaan 1.19 senttimetriä ohut. Tämä huippuohut laite sisältää kaksi kappaletta maailman nopeimpia liitäntöjä, eli USB Type-C Thunderbolt 3 portteja. Lisäksi muistakin Lenovon premium-laitteista tutut taustavalaistu näppäimistö, sormenjälkilukija ja AccuType-näppäimistö ovat totta kai vakiovarusteena Yoga S730:ssä.

Tutustu Yoga-tuotteisiin

TAB

Koska tabletti on koko perheen yhteinen ilo

Lenovon tablettivalikoimasta löydät aivan varmasti juuri sopivan laitteen erilaisiin käyttötarkoituksiin. E-sarjan laitteet on suunniteltu videoiden katseluun, kevyempään käyttöön ja esimerkiksi lapsille ensimmäiseksi laitteeksi. Neliydinsuoritin pitää toki huolen, että uudemmat pelitkin pyörivät sulavasti, mutta katseet kannattaa pelitarkoituksessa siirtää jo hieman tehokkaampiin M- ja P-sarjan laitteisiin, jotka on varustettu kahdeksanytimisellä suorittimella, tarkemmalla näytöllä ja suuremmilla muistimäärillä. E-sarjasta löydät kolme eri kokoista tablettia: 7”, 8” ja 10”.

Tutustu tablettivalikoiman tuotteisiin

LEGION

Legion - pelaajilta pelaajille!

Lenovon uusi pelikonemallisto on suunniteltu erityisesti niille, jotka eivät kaipaa punaisia lohikäärmeitä tai avaruusaluksen ulkonäköä laitteisiinsa. Design on täysin uudenlainen: hillitty ja tyylikäs ulkoa, mutta tehokas ja raju sisältä. Laitteille ominaista ovat pienet yksityiskohdat ja ratkaisut, jotka on tehty pelaajien palautteen ja toiveiden perusteella. Ominaista kaikille Legion-laitteille on kahden vuoden takuu ja takuun säilyminen, vaikka laitteeseen tehdään päivityksiä tai vaihtoja komponenteille. Legion brändinä haluaa edistää modernia pelaamista ja tarjota käyttäjille mahdollisuuden pitkäikäiseen laitteeseen sekä päivitettävyyteen: tästä syystä virtalähde, emolevy, näytönohjain ja muut tärkeimmät komponentit ovatkin standardikokoisia, eli helppoja päivittää.

Lue lisää...

IDEACENTRE

IdeaCentre

Lenovon IdeaCentre tuoteperheestä löydät loistavia ja tyylikkäitä koneita sekä kotiin että toimistoon! Pöytäkoneen ei ole pakko olla piilotettuna pöydän alle, vaan IdeaCentre-mallisto on suunniteltu olemaan esillä: tyylikäs ulkokuori, tehokas sisusta. IdeaCentre 310 ja 510 perusmallistosta löytyy myös S-versiot, jotka ovat ainoastaan muutaman kilon painoisia ja ne ovat erinomainen valinta esimerkiksi sivuttain asennettuna näytön alle. Tyylikkyys ja ohuus ei kuitenkaan tarkoita, etteikö komponentteja voisi päivittää: jokainen IdeaCentre on avattavissa muutamalla ruuvilla ja perinteiset komponentit aina suorittimesta virtalähteeseen ja keskusmuisteihin ovat vaihdettavissa – ei siis huolta tulevasta, nämä pöytäkoneet on suunniteltu kestämään.

Tutustu IdeaCentre-tuotteisiin


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Riitta Ruoho
Riitta Ruoho Sales Manager
Consumer
+358 44 779 7379 Riitta.Ruoho@also.com