HPE SimpliVity helpottaa konesalin hallintaa

HPE SimpliVity on hyperkonvergenssiratkaisu, jossa on kyse ohjelmistolla ohjattavasta konesaliarkkitehtuurista. Se sisältää huomattavasti vähemmän konesalilaitteita kuin perinteinen arkkitehtuuri. Integroitu kokonaisuus sisältää parhaimmillaan kaikki tarvittavat resurssit, eli palvelimet, tallennuksen, varmistuksen, konesaliverkot ja virtualisointialustan. Konesalin kapasiteettia voidaan nostaa noodeja lisäämällä. Kaikkia konesaliresursseja hallitaan yhdellä käyttöliittymällä.

HPE Simplivity toimii erityisen hyvin yli 40 virtuaalipalvelimen ympäristöissä, olipa sitten kyse pk-yrityksestä, suuresta yrityksestä tai IT-palveluntarjoajasta. Se soveltuu virtuaalisten työkuomien ajamiseen, joissa data on kutistettavissa (n. 95 % datasta on kutistettavaa).

Hyperkonvergointi sopii asiakkaille, jotka haluavat:

  • Helpommin hallittavan konesaliympäristön.
  • Edullisemman ja turvallisemman vaihtoehdon julkisille pilvi-infrastruktuureille.
  • Varmistaa virtuaalipalvelimien nopean palautumisen sekä optimoida palvelimien laskentatehon.
  • Parantaa työasemavirtualisoinnin käyttökokemusta.

Päivitä asiakkaasi ympäristö hyperkonvergenssiratkaisuun, HPE SimpliVityyn

Kun asiakkaasi hankkii kaksi tai useampia HPE SimpliVity 380 -noodeja, HPE SimpliVity -ohjelmistolisenssi hintaan 100 dollaria!

Promo on voimassa 31.7.2019 saakka. Koskee vain uusi HPE-hyperkonvergenssiasiakkaita (asiakas ei ole hankkinut HPE-hyperkonvergenssiratkaisuja viimeiseen 3 vuoteen). Ohjelmistolisenssitarjous vain 1 kpl / asiakas. Ei mahdollista hyödyntää muita promootioita samoihin SKU:ihin.


ALSO Finland yhteystiedot

Photo of Tommi Lehto
Tommi Lehto HPE Business Advisor, Product Manager, HPE Storage +358 400 819 527 tommi.lehto@also.com
Meidät kaikki tavoitat myös osoitteesta hpekonfiguraatiot@also.com