Mikä Gaming Corner on?

Miksi loimme Gaming Cornerin?

Pelaaminen ja varsinkin PC-pelaaminen on yksi nopeimmin kasvavista viihteen aloista ja se ylittää markkina-arvossa jo esim. elokuvat. 2000-luvulla täysi-ikäisyyden saavuttaneet ”milleniaalit” valitsevat useimmin juuri pelaamisen ensisijaiseksi vapaa-ajan viihdemuodokseen ja e-Sportsin merkitystä ei enää kukaan voi kiistää. Voisimme luetella isoja lukuja toisensa perään, mutta todennäköisesti siinä vaiheessa kun tätä luet ne ovat jo liian pieniä. Pelaaminen on iso juttu!

Me ALSOlla olemme olleet mukana pelaamisen kasvussa mm. kattavan komponenttitarjontamme kautta jo vuosia ja jatkamme edelleen panostustamme uusien päämiesten ja tuoteryhmien kautta. Me uskomme, että myös te voitte hyötyä pelaamisen kasvusta ja haluamme auttaa teitä ymmärtämään mitä pelaajat haluavat.

Siksi loimme Gaming Cornerin; todellisen yhden pysähdyksen ostopaikan kaikille pelaamiseen liittyville tarpeillenne. Täällä voitte tutustua päämiestemme Gaming-ajatuksiin ja tietenkin tärkeimpiin, eli tuotteisiin. Olemme varmoja, että täällä käyttämänne aika maksaa itsensä takaisin.

Game on!