Corsair on perustettu vuonna 1994 ja valmistaa korkean suorituskyvyn tuotteita lähinnä PC-pelaamisen harrastajille, jotka rakentavat omat pelitietokoneensa tai hankkivat valmiiksi räätälöidyn järjestelmän. Corsairin palkittuihin tuotteisiin kuuluvat mm. DDR3 ja DDR4 muistit, tietokoneiden kotelot, jäähdytystuotteet, pelinäppäimistöt, pelihiiret, pelikuulokkeet, virtalähteet, USB-muistitikut, SSD-kiintolevyt ja järjestelmän valvonta- ja ohjauslaitteet.

Crystal Series-kotelot tarjoavat virheetöntä karkaistua lasia kotelon joka puolelta, joten kaikki kokoonpanosi komponentit ovat kaikkien ihailtavissa.

Tutustu tuotteisiin Tuotevideo

Vie CORSAIR tuotteesi seuraavalle tasolle ottamalla käyttöösi koko värien spektri CORSAIR Utility Engine (CUE) avulla ja personalisoi laitteesi mielesi mukaan!

Katso lisää

Corsair K55 RGB näppäimistö on ensimmäinen askeleesi kohti parempaa suorituskykyä! Intuitiiviset RGB-taustavalaisutilat, 6 ohjelmoitavaa makropainiketta, moninäppäin anti-ghosting sekä lennosta toimivat medianhallintapainikkeet tarjoavat niin kustomointia kuin hallintaakin.

Tutustu tuotteeseen

Tutustu Corsairin suorituskykyisiin vesijäähdytysjärjestelmiin. Siirry nyt pölyisistä ja vanhanaikaisista coolereista tulevaisuuteen. Corsairin vesijäähdytinjärjestelmät takaavat suorituskyvyn tiukoissakin pelitilanteissa.

Tutustu tuotteisiin

Hiirimatot

Virtalähteet

Coolerit

Kotelot

Muistit

SSD:t

Jani Grönlund
ALSO Finland
Sales Specialist
+358 44 779 7383
jani.gronlund@also.com