Täydellistä konsolipelikokemusta varten kehitetyssä 24 tuuman täysteräväpiirtoisessa ASUS VG245H -pelinäytössä on erittäin nopea 1 ms:n vasteaika ja 75 Hz:n virkistystaajuus. Siinä on myös viiveettömän kokemuksen takaava Instant Input -tekniikka sekä kaksi matalan viiveen HDMI-porttia, joiden ansiosta voit nauttia sulavasta kuvantoistosta ja pitää näytön kahteen eri laitteeseen kytkettynä. Lisäksi AMD FreeSync™ -tekniikka auttaa hävittämään kuvan repeilyn nopeista pelitilanteista HDMI-yhteydellä pelattaessa parantaen pelaamisen sujuvuutta.

Katso tuotteet

ASUS VG248QE on jokaisen PC-pelaajan unelmamonitori - Full HD 1920x1080-resoluution 24" näyttö on varustettu tyrmäävällä 144Hz virkistystaajuudella ja 1ms vasteajalla, joiden ansiosta pelikuva ei repeile intensiivisimmissäkään pelitilanteissa. Näyttö tukee myös nVidian 3D-tekniikkaa. Näyttö on varustettu viimeisimmillä liitännöillä, kuten DisplayPort, Dual-link DVI ja HDMI-porteilla, jonka lisäksi sen kattavat ergonomiset säädöt mahdollistavat näytön säätämisen optimaaliseen asentoon. VG248QE on myös käännettävissä kokonaan pystyasentoon pivot-toiminnon myötä. Monitori on varustettu helppokäyttöisellä käyttöliittymällä, jonka avulla pystyt kalibroimaan kuvanlaadun mieleiseksi sekä hyödyntämään eksklusiivisia ASUS GamePlus-ominaisuuksia, kuten ajastinta ja erillistä tähtäintä. ASUS VG248QE sisältää myös sisäänrakennetut stereokaiuttimet, joten et välttämättä tarvitse erillistä kaiutinsarjaa tai kuulokkeita nauttiaksesi peleistä.

Katso tuotteet

ASUS VP28UQG on lyömättömällä hinta-laatusuhteella ja tinkimättömällä viimeistelyllä varustettu 28” pelinäyttö, joka on suunniteltu niin PC- kuin konsolipelaajillekin. Näyttö on varustettu huipputarkalla UHD 3840 x 2160 –resoluutiolla sekä ainoastaan 1ms vasteajalla, joka tekee siitä täydellisen valinnan nopeatempoisiin peleihin. UHD-resoluutio tarjoaa neljä kertaa suuremman tarkkuuden verrattuna perinteisiin Full HD -resoluution monitoreihin, joten pienimmätkin yksityiskohdat erottuvat selkeästi! Ainutlaatuisen FreeSync-tekniikan avulla kuvan repeily saadaan eliminoitua kokonaan ja tuloksena on uskomattoman puhdas peli- tai multimediaelämys jokaisessa tilanteessa.

Katso tuotteet

Erinomaisella kuvanlaadulla ja tinkimättömällä viimeistelyllä varustettu monitori

ASUS VP278H on erinomaisella kuvanlaadulla ja tinkimättömällä viimeistelyllä varustettu monitori, joka sopii huippunopean 1ms vasteaikansa ansiosta myös pelikäyttöön. Kahden HDMI-liitäntänsä ansiosta VP278H on erinomainen valinta sekä PC- että konsolikäyttöön samanaikaisesti. 27” Full HD (1920x1080) paneelilla varustettu VP278H sisältää myös ASUSille eksklusiiviset GamePlus- ja Splendid –teknologiat, jotka parantavat käyttökokemusta merkittävästi.

Sulavinta mahdollista pelikuvaa

ASUS MG248Q –näyttö tarjoaa henkeäsalpaavan pelielämyksen sen huippunopean 144Hz virkistystaajuuden ja 1ms vasteajan ansiosta. Suomen suosituimman eSports-joukkueen, ENCE eSportsin virallinen pelimonitori!

"MG248Q asettaa täysin uudet standardit kuvanlaadulle ja selkeydelle, jotka ovat tärkeimpiä kriteereitä pelimonitorin valinnassa. Alhainen vasteaika sekä korkea virkistystaajuus tarjoavat samalla parhaan mahdollisen pelikokemuksen." - ENCE eSports

GeForce GTX 10

Tutustu tuotteisiin

GTX1000

Uuden sukupolven GeForce GTX 10 ”Pascal” –sarjan järeät näytönohjaimet ovat vihdoin saapuneet! Enää ei tarvitse tinkiä resoluution ja korkean FPS:n välillä, sillä nämä kortit pyörittävät uusimpiakin pelijulkaisuja kiitettävästi myös 4K-resoluutiolla!

Asus Gaming -tuotteet

Testimenestyjät

ROG Swift PG258Q - Mikrobitti Testivoittaja!

“ASUS ROG Swift PG258Q on huikea näyttö nopeasti eteneviin fps-räiskintöihin.”
“Näytön ergonomia on ammattilaistasoa.”
”Jos ruudun full hd –tarkkuus ja 25 tuuman koko riittävät, on ASUS ROG Swift PG258Q erinomainen valinta pelinäytöksi.”

Mikrobitti 23.3.2017 Score: 9/10 Test Winner

Tutustu tuotteeseen.

Mikrobitti ASUS ROG Strix X99 Gaming award

Tästä ei emo pahemmin parane.

Tutustu tuotteeseen.

ROG Swift PG279Q - Kotimikro 9/10 + Suosittelemme

Täydellinen näyttö videoille, kuvankäsittelyyn, pelaamiseen ja muihin vaativiin tehtäviin –Kotimikro 04.02.2016

Tutustu tuotteeseen.

ROG Swift PG279Q - Hardware.fi 4,5/5

Kokonaisuudessaan G-Sync-pelinäyttöä etsivälle Asus PG279Q on kärkiluokan valinta –Hardware.fi 07.02.2016

Tutustu tuotteeseen.

Gaming-videot

ROG Strix Z370 –emolevyt

ROG Strix GeForce GTX 1080 & 1070 in 4K

ROG GR 8 II –minipöytäkone

ROG Swift PG348Q

ROG Maximus X Formula –emolevy

ASUS ROG Aura Sync RGB

Yhteystiedot

Tomi Hurme
Product Manager
ASUS Components + Monitors + Networking
+358 44 779 7306
Tomi.Hurme@also.com