1. takaisin

LIFEBOOK E4 -sarja on yrityskäyttöön suunniteltu työasema heille, jotka hakevat suorituskykyä ja luotettavuutta reilulla hinta-laatusuhteessa. E4-sarjan koneet ovat edullisemman pään telakoitavia yrityskannettavia, jotka vastaavat hyvin erilaisten yritysten mobiililaitetarpeisiin. Heijastamaton teräväpiirtonäyttö säästää silmiäsi ja työnteko pysyy tehokkaana pidempinäkin työpäivinä. 256 gigatavun nopean SSD-kiintolevyn avulla tiedostojen liikuttelu ja ohjelmistojen käyttäminen on tehokasta ja nopeaa. Suoritustehokkuutta antaa Intelin kahdeksannen sukupolven suoritinperhe ja 8 Gt:n keskusmuisti. Isokokoisen akun ansiosta E4 -sarjan kannettavalla voi työskennellä koko työpäivän myös tien päällä, ilman lataamisen tarvetta! E4x9-sarjan koneet tukevat myös USB-C-telakan kautta latausta. Fujitsun tapaan laitteissa on tuntumaltaan hyvä näppäimistö sekä erittäin kattava liitettävyys.

LIFEBOOK E5 -sarjan koneet ovat kohtuuhintaisia, telakoitavia yrityskannettavia, jotka vastaavat hyvin erilaisten yritysten mobiililaitetarpeisiin. Edullisesta hinnastaan huolimatta E5-sarjan koneet ovat luotettavia ja kattavasti varusteltuja. Hyvä liitettävyys ja pitkä akunkesto tehostavat työskentelyä, oli laite käytössä missä ja milloin tahansa. Laitteessa on telakkaliitäntä, jolla laitteen saa yhdistettyä kätevästi työpisteen näyttöihin ja lisätarvikkeisiin. Laite tukee myös USB-C-telakointia. E5-sarjan mallit kuuluvat samaan tuoteperheeseen U7-sarjan mallien kanssa, joten ne jakavat yhteisiä lisälaitteita.

LIFEBOOK U7 on kestävä, kevyt ja erittäin tehokas kannettava tietokone ammattilaiskäyttöön. Intelin i5-8250U-prosessorin (8. sukupolvi) ja nopean DDR4-muistin ansiosta kone soveltuu hyvin myös raskaampiin työtarpeisiin. Heijastamaton teräväpiirtonäyttö säästää silmiäsi ja työnteko pysyy tehokkaana pidempinäkin työpäivinä. Tyylikäs ja kevyt magnesiumrunko soveltuu erinomaisesti myös liikkuvan ammattilaisen työkäyttöön. Kattavien liitännäismahdollisuuksien käyttö (mm. DP-, VGA- ja telakkaliitännät) onnistuu ilman adaptereita laitteen siroudesta huolimatta. 512 gigatavun nopean SSD-kiintolevyn avulla tiedostojen liikuttelu ja ohjelmistojen käyttäminen on tehokasta ja nopeaa. Helposti avattavat huoltoluukut helpottavat osien vaihtoa tai lisäkorttien asentamista. Sormenjälkitunnistuksen avulla kirjautuminen tietokoneelle on nopeaa ja vaivatonta. Pitkän tuotantoelinkaaren ja useiden kokoluokkien vuoksi U7-sarja sopii erinomaisesti yritysten laitteiston vakiointiin.

LIFEBOOK U939 on vahvarakenteinen, erittäin kevyt ja huipputehokas kannettava ja monipuolisuudessaan sekä käytettävyydessään kannettavien työasemien ehdotonta eliittiä. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa: tyylikäs musta ja sävähdyttävä punainen. U939:n heijastamaton 13,3″ FullHD-näyttö tekee työskentelystä erittäin sujuvaa toimistolla ja tien päällä. Uskomattoman kevyen ja ohuen rungon ansiosta U939 mahtuu helposti pieneenkin laukkuun tai reppuun. Ohuudestaan huolimatta U393:n liitinarsenaali on luokkansa monipuolisinta sarjaa! Intelin suorituskykyisen prosessorin, SSD-kiintolevyn ja nopean DDR4-muistin ansiosta kone soveltuu hyvin myös raskaampiin työtehtäviin. Lataavien USB-C-telakoiden avulla työpöydän lisälaitteet ovat käyttäjän ulottuvilla jokaisen tarpeisiin sopivalla telakalla. Helposti avattavat huoltoluukut helpottavat osien vaihtoa ja lisäkorttien asentamista

Kun ostat ao. VFY-koodilla olevan G- tai Q-sarjan DESKARIN, 3 v. NBD onsite -takuulaajennus nyt ao. sulatetuin hinnoin:

ESPRIMO G558 on Fujitsun oma, tilavuudeltaan 0,86 litran kokoinen pikku-G. Uutuus on 96 % pienempi kuin perinteiset mikrotornit. G558 on erittäin hiljainen ja tuottaa myös hyvin vähän lämpöä, joten se voidaan asentaa miltei mihin tahansa: seinälle, pöydän alle tai näytön taakse. Kone mahtuu mukaan vaikka rantakassiin!

ESPRIMO Q558 on Fujitsun työasemien erittäin kompakti ja kätevä ratkaisu, valikoiman pienin sisäisellä virtalähteellä toimitettava laite. Vain 1,6 kg painava laite on tilavuudeltaan alle kahden litran kokoinen, mutta pienestä koostaan huolimatta kotelo on varustettu runsailla liitännöillä ja laajennettavuudella. Kotelo on mahdollista sijoittaa esimerkiksi suoraan Fujitsu-näyttöjalan taakse. Q-sarjan pienikokoinen työasema on ihanteellinen valinta työpisteille, oppilaitoksiin tai asiakaspäätteille.

ESPRIMO D538 ja D738 ovat pienikokoisia ja hiljaisia työasemia perus-konttoriohjelmistojen käyttöön erinomaisella hinta-laatusuhteella. Nopean M.2 NVMe PCIe SSD -kiintolevyn avulla työskentely ja ohjelmistojen käyttäminen on tehokasta ja nopeaa. Ilman työkaluja helposti avattava laite on vaivaton puhdistaa. Erittäin pölyisiin tiloihin laitteeseen on optiona saatavilla myös pölysuodatin. Erinomaiset liitäntämahdollisuudet D538-mallissa sisältävät mm. DisplayPortin sekä jopa 10 kpl USB-paikkoja ja D738-mallissa kaksi DisplayPort-liitäntää, kolme USB 3.1 -liitäntää ja kuusi USB 2.0 -liitäntää. Pienestä koostaan huolimatta laitteessa on laajennuspaikat esimerkiksi optiselle asemalle tai lisämuisteille. Rungon kompakti koko mahdollistaa työaseman monipuolisen sijoittelun työpisteellä. Ympäristöystävällisyttä ajatellen valmistetut D538 ja D738 on valmistettu osittain kierrätetyistä materiaaleista ja suunniteltu säästämään virtaa.

Ilse Salminen

Product Manager
Fujitsu PC –yritystuotteet

Puhelinnumero:
+358 45 7881 5308

Sähköpostiosoite:
ilse.salminen@also.com

Kampanja voimassa ALSOlla toistaiseksi. Esitetyt hinnat ALV 0 %. Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.