SmartPrint gør
det attraktivt at sælge print

Kunder siger sjældent nej tak, når man tilbyder dem noget, der kan forbedre og effektivisere deres forretning – og det kan SmartPrint.

Nu kan du – med hjælp fra ALSO og HP – tilbyde dine kunder en SmartPrint-løsning, hvor dine kunder både kan spare penge og få mere tid til deres kerneforretning.

SmartPrint samler printerhardware, service og automatisk bestilling og levering af toner/blæk i en samlet pakkeløsning, som du kan tilbyde direkte til dine kunder til en lav, månedlig pris i op til 5 år. HP service dækker udgifter til tekniker, kørsel og reservedele.

Når du laver en SmartPrint aftale til din kunde hos ALSO, tilbyder vi i en begrænset periode den første sorte toner gratis på første SmartSupplies levering til kundens nye SmartPrint aftale.

Fremsend blot kopi af SmartSupplies faktura samt kundens navn, og ALSO vil lave en modregning på din faktura.

Det er ganske simpelt

  • Du køber din kundes nye HP printerhardware og Carepack hos ALSO.
  • Gennem ALSO laves der en kontrakt på 1-5 år med kunden, hvor HP står for service (CarePack) og finansiering, og SmartSupplies leverer toner/blæk. Udfyld formular på siden for at få et tilbud på finansieringen
  • Du opretter som forhandler dig selv og din kunde på WePrintSmarter: WePrintSmarter

  • Du kan selv installere den nye printerhardware hos kunden eller lade HP stå for det ved tilkøb af en installationspakke, der også kan medfinansieres.
  • Din kunde betaler et fast, månedligt beløb - som de kender det fra el-regningen.
  • Opstår der fejl på printeren, fejlmelder kunden direkte til HPs support.