Deltag i vores nye digitale messe; ALSO Spotlight, den 22. oktober 2020

Med det allerførste ALSO Spotlight sætter vi fokus på Cloud & sikkerhed. Sammen med dig, vil vi sikre, at dine kunder får adgang til produkter og løsninger, der hjælper dem møde fremtidens behov. Deltag og lær meget mere om mulighederne med ALSO Cloud Marketplace, opdag ALSOs IoT løsninger og dyk ned i en ny verden af hybride Cloud løsninger. Vi garanterer, at du i hvert fald vil blive inspireret til helt nye forretningsmuligheder inden for Cloud & sikkerhed.

Tilmeld

Spar med eksperter

En lang række producenter og ALSO-eksperter vil være til rådighed hele dagen til individuel sparring og forretningsudvikling.

Oplev forskellige, sp├Žndende formater

Tilmeld dig og få gratis adgang til eksklusive præsentationer, hands-on træningswebinarer og live paneldiskussioner om spændende emner. Du får samtidig mulighed for one-on-one sparring med specialister fra ALSO samt fra vores Cloud- og sikkerhedsproducenter. Hvis tid er en mangelvare, kan du også prioritere vores ”beauty contest”, hvor du på kort tid vil få inspiration og nye indsigter fra en række af vores producenter, der præsenterer deres nyeste produkter og mest aktuelle viden fra markedet.

Kontakt:
Maja Thygesen
Marketing Project Manager
Telefon: +45 2729 5166
E-mail: maja.thygsen@also.com