3S-FORRETNINGSMODEL:
SUPPLY, Solutions og as-a-Service

ALSO Groups stabile og brede kundebase er en vigtig faktor for succes, som skaber yderligere muligheder for forretningsudvikling.

De 3 områder er baseret på forskellige forretningsmodeller, hvad angår dynamikker, adgangs- og udgangsbarrierer, avancer, OPEX, involveret driftskapital og ikke mindst medarbejdernes kvalifikationer. I 2012 gennemførte ALSO en ændring af de eksisterende forretningsmodeller for at intensivere udviklingen. Drivkraften bag den transaktionsbaserede forretningsmodel – den traditionelle leveringsvirksomhed – er skalaeffekter. Drivkraften for den rådgivningsorienterede virksomhed i den traditionelle Solutions-sektor er kvalificeret parametrisering og test af it-projekter. Alle andre servicevirksomheder er baseret på forretningsmodellen for procesteknik. Derfor har de forskellige forretningsmodeller forskellige risikostrukturer, og diversificeringen forøger virksomhedens stabilitet.

Høj tilgængelighed, pålidelig levering, konkurrencedygtige priser

ALSO kan levere til sine kunder – eller til kundernes kunder – samme dag. Mindre forhandlere kan bestille produkter fra ud fra en omfattende portefølje, til attraktive priser og i enhver mængde. ALSO's mere end 1.500 medarbejdere inden for salg- og produktmarketing kan tilbyde professionel support ved spørgsmål om konfiguration og projektledelse. Forhandlerne har døgnadgang til oplysningerne i vores webshops angående vores omfattende produkttilbud og bestillingsmetoder.

Brugerdefineret portefølje, kort projektplanlægningsfase, indgående produktkendskab

ALSO opretholder daglig kontakt med sine forhandlere og kender derfor deres krav i forhold til software, servere, lagring, netværk, sikkerhed og andre emner. ALSO tilbyder en produktportefølje, som er nøjagtigt tilpasset kundernes krav. I projekter kan ALSO levere support til spørgsmål om arkitektur og design, hurtigt omsætte krav til konkrete konfigurationer og overvåge projekternes status. Ved projektstyring gør ALSO opmærksom på ændringer i produkt og pris og tilbyder support med proof-of-concept.