Ubesvarede opkald kan være dyre for dine kunder

Har du applikationen til at løse problemet?

Duuuut, duuuut. Kunden fortæller sig selv, at der snart er en, som besvarer opkaldet, og har masser af tålmodighed.

Duuuut, duuuut. Lyden begynder at blive mere og mere irriterende at høre på. Kunden mærker stille og roligt irritation dukke op i sin krop, og tålmodigheden bliver mere og mere sat på prøve.

Duuuut, duuuut. Kunden lægger røret på og bliver fornærmet, fordi han/hun ikke fik besvaret sit opkald. Kunden føler, at han/hun har spildt sin tid på opkaldet.

Selvom kunden hører telefonsvareren starte, så gider de faktisk ikke at lægge en besked på den. I stedet ringer de bare til den næste i rækken, som gider at tage telefonen.

Ubesvarede opkald er tabt forretningspotentiale

Ovenstående er et eksempel på opkald, som alt for tit finder sted mellem kunder og virksomheder. Dette sker, fordi virksomheder ikke prioriterer den ældste og bedste metode til kundekontakt: Telefonen. I stedet har mange virksomheder et større fokus på e-mail automatisering og chatbots på de sociale medier. Men det sidste enhver virksomhed skal give sine kunder er skuffelsen af et ubesvaret opkald.

Uanset om en kunde skal have fat i kundeservice, salg eller administrationen, så handler det fra virksomhedernes side om at være tilgængelige. Tilgængelighed er et af nutidens vigtigste forretningsord, fordi kunderne forventer det. De er nemlig blevet mere utålmodige og illoyale end førhen.

Det gør også, at et ubesvaret opkald kan ende med at koste en virksomhed en ny eller eksisterende kunde, fordi kunderne vælger den næste virksomhed i rækken. Kunderne kan tillade sig dette, fordi markedet har forandret sig og givet kunderne flere muligheder.

Derfor er det vigtigt, at virksomheder begynder at prioritere den effektive kommunikation. Telefonen er stadig den bedste og mest effektive metode til kundekontakt, så det er vigtigt ikke at skuffe kunderne ved at nedprioritere telefonen overfor andre kommunikationsplatforme.

Unify får forretningspotentialet til at stige!

Unify tilbyder en applikation, som er en ret unik UC (Unified Communications) platform. Den kan hurtigt og effektivt viderestille kunder, så virksomheder undgår ubesvarede kundeopkald og tabt forretningspotentiale.

Alle medarbejdere vil få et ”lokalnummer” – uanset om det er mobil- eller stationære telefoner og spare en manuel ressource. Samtidig får den enkelte medarbejder et overblik over sine kollegaers status; ledig/optaget/frokost/ferie/syg osv., så kunden kan omstilles til en ledig medarbejder og få sit opkald besvaret med det samme.

Du kan vælge at installere løsningen hos din kunde eller som en ”hosted” løsning med servicekontakt fra din infrastruktur. UC er utrolig nem at installere, da du kun behøver en DVD. Du behøver altså ikke at udskifte den med andre af dine nuværende løsning. Tværtimod skal den ses endnu en løsning, der har til formål at hjælpe dine kunder.

Er du klar til at spare dine kunder for tabt forretningspotentiale ved at sørge for, at de undgår ubesvarede opkald i deres virksomhed? Så læs mere om mulighederne med Unify herunder.

Herunder kan du finde alt det materiale du skal bruge.