Mød ThinkSmart Hub 500. Den er nem at implementere og bruge, og den er nøglen til mere effektive møder med Skype Room Systems. Start alle møder til tiden med et tryk med din finger. Hør, hvad alle har at sige klart og tydeligt. Og se den forskel, det gør for din produktivitet og din bundlinje.

Fordi alles tid er værdifuld

Møder er allerede tidskrævende nok, uden at du skal spilde tid på at få teknologien til at virke. Med ThinkSmart Hub 500 kan du undgå dyre forsinkelser i mødestart (især da møder i gennemsnit er 10 minutter forsinket). Lyd og video er allerede tilsluttet, så du skal blot trykke på en knap for at få alle i gang med samarbejdet.

En bedre måde til at samarbejde i teams

Hub 500 har en iøjnefaldende skærm, der er behandlet med antirefleks og er smudsafvisende. Den kan drejes 360 , så alle inden for rækkevidde kan nemt tage styringen, og møder kan køre mere glidende. Den har også en LED-ring med tre farver, så alle i lokalet kan se statussen for opkaldet.

Designet til at gøre møder mere enkle verden over

Uanset om du er vært, deltager eller mødetekniker, vil Hub 500 gøre din dag nemmere. Den er designet til små til mellemstore mødelokaler og fås i ca. 180 lande. På den måde vil alle i organisationen kende systemet, uanset hvor i verden de er henne.

Med forbedrede sikkerheds- og administratorfunktioner

Hub 500 er dækket ind, både når det gælder sikkerheden og den praktiske betjening. Windows 10 IoT Enterprise giver intelligent og professionel beskyttelse, Intel vPro-processoren gør det muligt at administrere eksterne enheder, mens den indbyggede Skype Room Systems-app har en universel nedlukningsfunktion. Den innovative låge til kabelhåndteringen sikrer de fysiske porte og forhindrer, at kablerne bliver afbrudt ved et uheld.