Bedre arbejde og underholdning

Med en skærm i widescreen-format og med antirefleks i opløsninger op til FHD (1920 x 1080) får du fantastiske billeder, uanset hvad du laver. Få arbejdet fra hånden. Vær kreativ. Se en film. Skærmen kan åbnes 180 grader, så det er nemt at deles om skærmen og samarbejde, eller så du blot kan bruge din bærbare computer, som du bedst synes om.

Det er lige blevet nemmere at arbejde, hvor du vil

Det ergonomiske tastatur på V330 er bygget til komfort og præcision. Det store touchpad gør det endnu nemmere at være produktiv, uanset hvor du er – du behøver ikke at finde musen frem. Med QuickCharge-batteriet får du masser af batteridriftstid, og du kan få ekstra lang batteridriftstid med et genopladeligt Ultrabay-batteri. Du får masser af tid, hvor du ikke skal bekymre dig om at finde en stikkontakt.

Flot design

V330 oser af professionalisme med det flotte design, kabinet i farven Iron Gray og designet med slanke facetkanter. Får din virksomhed til at fremstå endnu mere professionel.

Udsæt den bare for lidt af hvert – det har vi også gjort

V330 er bygget til at holde, og vi har testresultaterne, der beviser det. Vi har testet både driftssikkerhed og holdbarhed under otte ekstreme forhold: stødtest, vibrationstest, tastatursystemtest, test af hængslets holdbarhed, test af blæserens driftssikkerhed, slitagetest, driftstemperaturtest og tryktest. Denne bærbare computer er klar til alt det, din virksomhed formentlig vil udsætte den for. Og du kan glæde dig over, at V330 har en 1- eller 2-årig standardgaranti, som kan udvides op til 3 år (under fanen Services kan du læse mere om forlængelser).

Screens simulated, subject to change; Apps sold separately, availability may vary