HPE TopValue

Hewlett Packard Enterprise TopValue er ganske enkelt lagervarer til faste lave priser

Hewlett Packard Enterprise TopValue er ganske enkelt lagervarer til faste lave priser. Navnet TopValue dækker over et logistikprogram fra HPE, hvor distributørerne hjælper HPE med at forecaste salget, hvilket hjælper med optimering af produktionen. Hele denne kostoptimering gavner forhandlerne og slutkunder, da disse udvalgte modeller kan leveres hurtigt fra lokalt lager, og endda til optimerede priser.

Står din kunder og skal bruge en enkelt server, der kan tilbydes med typiske standard specifikationer, så er TopValue modeller oftest det første, du bør se efter. ALSO har stor indsigt i, hvilke løsninger vores forhandlere oftest forespørger. Derfor arbejder ALSO tæt sammen med HPE, når TopValue modellerne skal konfigureres. På den måde er vi med til at sikre det bedste udbud, i forhold til langt de fleste kunders behov.

Når TopValue ikke er det bedste valg, sidder vores HPE Team klar til at hjælpe med andre BTO modeller eller CTO – Configure-To-Order, der leveres direkte fra fabrikken og er skræddersyet til kunden.

Kast et blik i vores HPE Kampagne Ark, hvor du let kan få overblikket over udvalget af servermodeller, samt det grove prisoverblik, der helt klart hælder til TopValueservernes fordel.