HPE Server

HPE ProLiant servere er verdens bedst kendte serverbrand og løsningerne leverer langt mere end blot et brand.

Rack og Tower ProLiant servere tilbyder muligheder for alt fra billige entrymodeller til fleksible og skalerbare modeller med- eller uden redundans. Det gør det muligt for dig at skræddersy den rigtige server til din kunde baseret på kundens behov i forhold til budgetted. De mindste servere, som HPE ProLiant Microservere og ProLiant ML10 passer til et testmiljø eller den lille erhversdrivende, mens de større DL380/ DL580 kan trække selv de mest krævende workloads. Samtlige modeller understøtter iLO teknologi, som er HPEs remote management. iLO kommer i standard version, der giver overblik over maskinens hardware samt mulighed for at tænde og slukke serveren remote. Ønsker kunden at se en remote console, der viser serverens skærmbillede – selv uden kørende OS – kræver dette en iLO Advanced licens. Denne kan med fordel købes bundlet med HPE OneView, der er fundamentet for management af HPE Server og Storage samt de nyere Converged- og Hybrid løsninger.

HPE Blade C7000 har siden 2008 været den markedsledende bladeløsning, med et utal af compute noder, storage blades og netværkstilslutninger. C7000 løsninger tilbyder mange servere på mindst mulig plads. Kompleksiteten i den fysiske kabling reduceres markant og strømforbruget minimeres. Derudover er der muligheder for at administrere FlexConnect og FlexFabric, så de fysiske komponenter hurtigt kan erstattes ved nedbrud eller opgradering.

Nye HPE Apollo, converged systems, hybrid cloud og composable infrastructure løsninger vælter frem på stribe. De har alle til fælles, at HPE OneView er fundamentet for management af løsningerne. Tag en snak med vores HPE Server Specialister, hvis du skal have hjælp til de ny løsninger.