GIV DET BEDSTE TILBUD

AMD overtager datacentre overalt. Hvorfor? 2. generations EPYC-processorer. Disse nye chips er mere end blot ekstra x86-kerner, hurtigere hukommelse og lynhurtig PCIe. De udgør et imponerende skift inden for serverteknologi.

FÅ MERE AT VIDE

HVILKE FUNKTIONER GØR AMD EPYC TIL NOGET SÆRLIGT?

AMD-innovation. CPU-mikroarkitektur på 7 nm, op til 64 kerner med op til 32 milliarder transistorer, 128 brugbare rækker PCIe 4.0 på en enkelt socket (160 på en dobbelt socket), 8 hukommelseskanaler og en samlet hukommelse baseret på chiplets. Der findes intet sidestykke.

HVORDAN MODTAGES DE I DATACENTRET

Alle forventer noget nyskabende fra en virksomhed med 140 CPU-verdensrekorder, og EPYC skuffer ikke.

FÅ MERE AT VIDE

HØJESTE YDEEVNE

Uanset om det gælder virksomhedsapplikationer, virtualiserede og cloud computing-miljøer, softwaredefineret infrastruktur, højtydende databehandling eller dataanalyseapplikationer – EPYC kan næsten matche, matcher eller i de fleste tilfælde overgå konkurrerende processorer, når det gælder benchmarks for branchen. Beviset, som også omfatter prisen, er, at der opnås 24 % bedre ydeevne til 73% lavere omkostninger.*

EXCEPTIONEL ARKITEKTUR

AMD EPYC har gjort I/O-halvleder-mikrochippen til kernen af serveren – det første trin i disaggregering af databehandling, hukommelse og lagring i servere. AMD Infinity Architecture adskiller nu to strømme: Otte halvledermikrochips til processorkerner og én halvleder-mikrochip, der understøtter sikkerhed og kommunikation separat fra processoren.

FOKUSERET SIKKERHED

AMD EPYC har indbygget sikkerhed på silikoneniveau. Processorer har kapacitet til at isolere op til 509 virtuelle maskiner (VM'er) kryptografisk pr. server, der anvender sikker bootstart, sikker hukommelseskryptering (SME) og sikker krypteret virtualisering (SEV).

Evidence of Greatness

BEVISET PÅ STORHED

AMD og Formel 1-holdet Mercedes-AMG Petronas offentliggjorde for nylig et nyt flerårigt partnerskab, der vil omfatte brug af AMD EPYC-serverprocessorer til optimering af forskellige arbejdsstrømme under løbene.

"Innovation er en central del af Formel 1, og vi forsøger altid at flytte de teknologiske grænser i vores jagt på gode resultater… Vi glæder os over at have AMD som partner."

– Toto Wolff, holdleder og administrerende direktør for Formel 1-holdet Mercedes-AMG Petronas

Kontakt din ALSO-repræsentant for at drøfte behovene i jeres næste projekt.

Ta kontakt

Se det komplette sortiment af HPE Proliant-servere med AMD EPYC her.

VIS PRODUKTER