1. tilbage

Elitebook 7xx/8xx G4-serien - Sikkerhed, nem administration og høj ydeevne i et ultratyndt design!

  • Høj ydeevne i et lækkert design – Kombinerer høj ydeevne og lang batterilevetid i et super slankt design med de nyeste 7. Gen Intel® Core™ processorer1og AMD Bristol Ridge-processorer med op til 32GB DDR4 memory, og mulighed for 2 interne harddiskmoduler2. Dine kunder vil elske at vi har valgt at fastholde designet så det er 100% identisk med den forrige generation.
  • Lad dongles og adaptere blive hjemme – Indbyggede porte i fuld størrelse, såsom VGA, Display Port™, RJ-45, og enterprise docking, så du får en nem og dongle-fri tilslutning.
  • Samarbejd effektivt – Du får skarphed og klarhed i dine videomøder takket være HP Audio Boost, HP Noise Cancellation-software og lyd fra Bang & Olufsen. Du får opladet batteriet til hele 50% efter bare 30 minutter med HP Fast Charge-teknologi.
  • Sikker og servicevenlig - Panel designet sikrer de interne komponenter og gør samtidig at PC’en er servicevenlig og let at opgradere.
  • Robust, men stilfuld – Er skabt i et magnesium-aluminum3 chassis i sølv, der giver optimal holdbarhed og en minimal vægt. Har bestået de krævende MIL-STD 810G Tests4 & HP Total Test-processen.
  • Tilgængelig i 12”, 14” og 15” NU!

Introducerer de nyeste sikkerhedsteknologier fra HP

HP WorkWise

Med HP WorkWise på din computer og smartphone, kan du bare lade din pc blive ved skrivebordet og gå til frokost eller et møde, uden at bekymre dig om, hvorvidt du har husket at låse din PC-skærm eller ej! Din pc vil automatisk låse skærmen, når du forlader din maskine og vil automtisk låse op igen, når du er tilbage.

HP Sure Start Gen3

HP Sure Start Gen3 er designet til at opdage angreb på BIOS’en, ved at underrette brugeren, derefter reparerer BIOS’en selv og informere IT-administratoren. Hele denne proces tager mindre end et minut!

HP Multi-Factor Authenticate

Ved at kombinere tilgængelige funktioner, såsom fingeraftryk og beskyttet pin-pad, kan HP Multi-Factor Authenticate give brugerne mulighed for at få en hurtigere og mere problemfri login-oplevelse. Men vigtigst af alt, så gør teknologien det én million gange mere sikkert, sammenlignet med at bruge et almindelgt kodeord!

HP Sure View

Sure View reducerer det synlige lys på skærmen med op til 95%, når den ses i en vinkel på 35° fra centrum, så det er sværere for andre at se indholdet på din skærm (visuel hacking). Du kan dermed tydeligt se indholdet af din skærm, samtidig med at du minimere hvad andre kan se fra siderne. HP SureView kræver et specielt panel og skal indbygges fra fabrikken.

Vi har opdateret vores populære ProBook 6xx familie af produkter med nyeste Intel- og AMD-teknologi. Alle de nye HP ProBook 6xx og EliteBook 7xx/8xx modeller er tilgængelige for bestilling nu.

HUSK! Alle de nye produkter baseret på Intel 7. generations processorer og AMD Bristol Ridge teknologi KUN er supporteret med Windows 10 eller nyere. Vil man køre tidligere versioner af styresystemet, skal man fortsat købe forrige generation af produkter; dvs. baseret på Intel 6. generation eller AMD Carizzo.