1. tilbage

Fujitsus LIFEBOOK U7x7 ultrabook serie har alt det som professionelle forretningsfolk og IT-chefer måtte ønske sig. Med tre forskellige størrelser (12,5", 14" og 15,6") er LIFEBOOK U7x7 serien let og samtidig robust og imødekommer således "go-anywhere" fleksibiliteten, som nutidens mobile forretningsfolk efterspørger.

FLEKSIBILITY I FOKUS

Som en professionel notebook har LIFEBOOK U7x7 batteri til en fuld arbejdsdag. Fujitsu har gjort det muligt at opgradere harddiske og systemhukommelse via notebookens serviceluger, og uden at garantien bliver ugyldig. LIFEBOOK U7x7-brugere behøver heller ikke gå på kompromis med forbindelser, da alle modeller har indbygget både DisplayPort, VGA stik, USB porte og LAN-adgang i fuld størrelse - Kort sagt, slut med besværlige adaptere.

Stiligt mat, magnesium design

SIKKERHED

Med den nye ultramobile notebook-familie har Fujitsu taget skridtet videre for at sikre, at LIFEBOOK U7x7-modellerne – og brugernes data – er beskyttet mod tyveri og uautoriseret adgang. Serien leveres med avancerede sikkerhedsfunktioner, der inkluderer en integreret smart card-læser samt TPM 2.0 og valg mellem fingeraftrykslæser eller Fujitsu PalmSecure-teknologi til at godkende brugere uden passwords.

Mulighed for PalmSecure teknologi