1. tilbage

Udtalelser fra medarbejdere

I ALSO Groups hovedkvarter i Schweiz eller en ALSO-virksomhed i Europa: Over 3520 dedikerede medarbejdere af 50 forskellige nationaliteter har valgt ALSO som deres arbejdsgiver.

Renate Jozic

Focus Sales Managers

"For mig er partnersalg ligesom langdistanceløb. Ved startlinjen er der tillid, og ved målstregen er der et langvarigt forretningssamarbejde."

Mario Obst

Web Design Europe & Social Media Europe

"Hos ALSO er kunden midtpunktet. Det er ikke bare tom snak men en holdning, som alle er passionerede omkring. Det er ligegyldigt, om det er online, over telefonen eller ansigt til ansigt: Vi går op i kunderne og brænder for at give dem den bedst mulige service. Sådan bør det være, for i sidste ende er vi alle sammen 'bare' kunder."

Nicole Moreno

Customer Care Agent

"Jeg støtter og udfordrer eleverne i løbet af deres startperiode hos ALSO og oplærer dem i kundepleje med glæde og engagement."

Ivo Murer

Account Manager – Sales

"Kvalitet opstår aldrig ved et tilfælde: Det er altid et resultat af ambitiøse mål, en ærlig indsats, intelligente arbejdsgange og kvalificeret implementering."

Stefanie Ullrich

Web Design (Marketing)

"Hos ALSO er det muligt at komme med input og være kreativ. På denne måde sikres det, at alle projekter byder på nye udfordringer med helt nye løsninger. Det er sjovt, motiverende og ekstremt berigende at arbejde på denne måde."

Simon Lahner

Focus Sales Manager

"Vores kunders tilfredshed er meget vigtig for os. Vi er altid klar til at leve op til deres forventninger eller endda at overgå dem."