Spændende muligheder

ALSO tilbyder dig spændende muligheder

Uanset om du stadig går i skole eller på universitetet, eller du allerede er en erfaren leder, tilbyder vi de muligheder, du skal bruge for at få succes hos os. ALSO's principper danner rammen. De vejleder os i vores daglige interaktioner med kunder, forretningspartnere og hinanden. Også udefrakommende kan opleve den unikke service, som ALSO tilbyder via disse principper. Har vi vækket din interesse? Så søg nu på en af vores ledige stillinger, og bliv del af vores team.

Professionelle

Du har allerede erfaring inden for dit område. Nu er du på udkig efter noget nyt: Du ønsker at påtage dig et nyt og/eller større ansvar og avancere inden for dit erhverv. ALSO tilbyder adskillige muligheder for at realisere dine karrieremål.

Ledere

Som leder ønsker du at påtage dig nyt ansvar, at bruge din erfaring, din viden og dine kvaliteter inden for lederskab til at gøre en forskel og hjælpe med at udbygge vores markedsledende position.

Studerende

ALSO tilbyder dedikerede og talentfulde studerende en bred vifte af muligheder. Du kan få praktisk erfaring inden for IKT-området under et praktikophold eller arbejdsstudieprogram, eller mens du skriver din afsluttende bachelor-, kandidat- eller ph.d-opgave. Under denne proces kan du gøre værdifulde bekendtskaber i relation til din fremtidige karriere og tage et stort skridt i retning af en karriere hos ALSO.

Læreplads / erhvervsuddannelse

Erhvervsuddannelse hos ALSO er et fremragende grundlag for at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi tilbyder unge mennesker en erhvervsuddannelse, og de fleste af dem bliver hos ALSO efter endt uddannelsesforløb og får dermed mulighed for at kvalificere sig til andre attraktive stillinger via yderligere kurser, der understøttes af virksomheden.