1. tilbage

Din karriere i ALSO

Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere, der kan bidrage med ny viden og erfaring, og som kan være med til at sikre, at ALSO fortsat vækster og udvikler sig. Måske er du netop den, vi søger?

At være en del af ALSO betyder, at du trives i et miljø, hvor det forventes, at du yder dit bedste. Du bliver en del af en velfungerende arbejdsplads med gode kollegaer, humor og en uformel omgangstone.

Hos ALSO bliver du en del af et stærkt og vindende fællesskab. Du bliver en del af en travl hverdag, hvor engagement og loyalitet betaler sig.

I ALSO arbejder vi ud fra 4 behaviors Fast, Fun, Flexible og Focus. De fire behaviors er omdrejningspunktet for vores daglige arbejde, og de er med til at understøtte vores arbejde med at opfylde vores filosofi, om at være nummer et eller to inden for ICT-distribution i alle lande, hvor vi er repræsenteret. Læs også om ALSO’s Filosofi og Strategi .

Ledige stillinger i ALSO

Når du sender en ansøgning til ALSO, skal det ske via den grønne knap i stillingsopslaget: ’Søg jobbet her’. Du kan også altid finde de ledige stillinger på ALSO’s LinkedIn.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte ALSO HR på mail: hr.danmark@also.com.

Søg uopfordret