Welkom bij SEAMCOM

SEAMCOM is in Nederland een value-added distributeur met tal van producten, oplossingen en diensten voor de radiodealer. Naast Nederland zijn wij actief in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

SEAMCOM biedt zijn partners een uitstekende basis voor het inkoopproces. Met een doelgerichte website,ruim assortiment, online shop en vele andere functies zorgen wij ervoor dat onze dealers de tools in huis hebben om de juiste oplossingen te kunnen bieden voor de eindgebruiker.

SEAMCOM is onderdeel van de ALSO Holding AG met vestigingen in twaalf Europese landen. Met een omzet van 6,3 miljard euro is ALSO de nummer drie IT, telecommunicatie en consumentenelektronicadistributeur in Europa.

De merken van SEAMCOM

SEAMCOM is een value-added distributeur van een groot aantal gerenommeerde fabrikanten. SEAMCOM distributeert de volgende merken: Andrew/Commscope, Axell Wireless, Rudolf Böckenholt, FunkTronic, Hermes microcom, Huber & Suhner, Imtradex, Kathrein, Kilchherr Elektronik, Kolibri Systems, Mascot, Motorola Solutions, Procom, Radiodata, RFS - Radio Frequency Systems, Vertex Standard, Vimcom, WeTech.

Download hier de SEAMCOM bedrijfspresentatie

Altijd het laatste nieuws

SEAMCOM maakt gebruik van een geoptimaliseerd nieuwsbrievensysteem! Dit betekent dat u als ontvanger de keuze heeft welk nieuws u wilt ontvangen.

Het aanmelden en/of wijzigen gaat eenvoudig via het inschrijfformulier. Zo bepaalt u als partner van SEAMCOM zelf welke acties u wel of niet ontvangt!

 Ga direct naar het nieuwsbrievensysteem

working together