in English
 

Tervetuloa ALSONettiin!

Huomioi, että kirjautumistunnuksissa isoilla ja pienillä kirjaimilla on eroa. Salasanassa oltava 5 merkkiä.

Mikäli tunnus tai salasana ei toimi, ota yhteyttä fi-webmaster@also.com


ALSO Finland

ALSO Finland tarjoaa informaatioteknologian, viihteen ja elektroniikan tuotealueilla tuotteita ja palveluja, jotka lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä koko arvoketjussa. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme menestystä ja pyrkiä kannattavaan, jatkuvasti kehittyvään ja laadukkaaseen toimintaan. Johtavat logistiikkapalvelut, asiakaslähtöinen, iloinen ja nuorekas asiakaspalvelu sekä sähköiset palvelut ovat tärkeimpiä panostusalueitamme.

Lue lisää

ALSO Group

Kaksi eurooppalaista ICT tukkuria ALSO ja Actebis yhdistivät liiketoimintansa vuoden 2011 alussa. Saksalainen Actebis GmbH ja pörssissä listattu ALSO Holding AG yhdistivät liiketoimintansa 9.2.2011. 6.8 miljardin euron liikevaihdolla ALSO Group on Euroopan kolmanneksi suurin informaatioteknologian ja kuluttajaelektroniikan tukku- ja logistiikka-alan yritys. ALSO Group toimii kahdessatoista maassa Euroopassa ja on näistä seitsemässä maassa markkinajohtaja.

Lue lisää

Jälleenmyyjäksi

Asiakaskuntamme koostuu tietotekniikan sekä viihde- ja kodinelektroniikan jälleenmyyjistä kaikkialla Suomessa. Palvelemme asiakkaita yhden henkilön yrityksistä maan suurimpiin järjestelmätoimittajiin. Toimimme ainoastaan jälleenmyyjiemme välityksellä. Jälleenmyyjillä tarkoitetaan yrityksiä, jotka myyvät ostamansa tuotteet eteenpäin omille asiakkailleen.

Lue lisää